6016 x 4016 px | 50,9 x 34 cm | 20,1 x 13,4 inches | 300dpi
Aufnahmedatum:
7. Januar 2019
Ort:
Las Vegas, Nevada, USA
Weitere Informationen:
The Impossible Burger is available in over 5, 000 restaurants in the United States, Hong Kong, and Macau. Impossible Burger cooks, smells and tastes like meat from cows, but is made directly from plants -- for people who love meat. Compared to the cow, Impossible Burger production uses a small fraction of the land and water resources and emits vastly fewer greenhouse gas emissions. The Impossible Burger was made to be better than meat in every way: taste, environmental impact and, of course, nutrition. Genetically engineered yeast is used to make one of the key ingredients in the Impossible Burger: “soy leghemoglobin” or “heme.” Impossible Foods was founded in 2011 by Patrick O. Brown, M.D., Ph.D. to make the global food system truly sustainable. Their goal is to eliminate the need to use animals to make food. Instead, they make meat, dairy and fish directly from plants. Impossible Foods is expected to a publicly traded company with an IPO in 2019. (Impossible Foods)
Ausschließlich für die redaktionelle und private Nutzung verfügbar. Bei kommerzieller Nutzung wenden Sie sich bitte an uns
Sie können dieses Bild ausschließlich in redaktionellen Medien und für die private Nutzung verwenden. Redaktionelle Medien schließen die Nutzung als visuelle Bezugnahme in Verbindung mit einem Artikel, Bericht, einer Rezension oder einem pädagogischen Texten ein. Im Rahmen der privaten Nutzung dürfen Sie einen privaten Abzug, eine Karte oder ein Geschenk für die nicht kommerzielle Nutzung erstellen. Nicht zum Wiederverkauf bestimmt.
Es darf nicht für kommerzielle Zwecke wie Werbung, Marketing, Verkaufsförderung, Verpackungen, Advertorials und Konsumgüter bzw. Merchandising Produkte genutzt werden.